• Proop HMI PID

• Tüm sorularınız için...
Tüm sorularınız için...
 #120  gönderen SelenErsoy
 Sal Kas 17, 2020 12:36 am
Merhaba,

Proop I/O PID dosyanizi okudum. Sadece parametreleri anlamakta biraz gucluk cektim.

Isıtma Oransal Değeri
Isıtma İntegral Değeri
Isıtma Türev Değeri gibi parametleri nasil secmeliyim neye gore secmeliyim? Formule gore kendim mi hesaplamaliyim? eger oyleyse nasil?

PID ile ilgili cok bir bilgiye sahip degilim bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim.

Simdiden tesekkurler.

Selen Ersoy
 #122  gönderen İSMAİL468
 Sal Kas 24, 2020 10:33 am
Merhaba;
Belirtmiş olduğunuz değerler Auto Tune işlemi ile otomatik olarak IO kart tarafından hesaplanmaktadır. 1. Kanal için 40037 register adresini 1 yaptığınızda 1. kanaldan gelen veriye göre kart P-I ve D değerlerin hesaplayıp bu register adreslerine kaydetmektedir. Hesaplama işlemi tamamlandığında 40037 biti otomatik olarak 0 olacaktır.
Eğer bu değerleri biliyorsanız ya da kendi hesap değerlerinizi kullanmak istiyorsanız ilgili register adreslerine P-I ve D değerlerini el ile yazabilirsiniz. Bu durumda PID kontrol girmiş olduğunuz değerlere göre yapılacaktır.

Son Konular

Default Avatar Zaman ile çıkış çektirme

gönderen İSMAİL468

Çrş Nis 20, 2022 1:59 pm

Default Avatar Makro döngü problemi

gönderen İSMAİL468

Çrş Mar 30, 2022 11:45 am

Default Avatar Buton şekli

gönderen İSMAİL468

Çrş Mar 30, 2022 10:49 am

Default Avatar Proop HMI PID

gönderen seyda.beypazarli

Çrş Şub 09, 2022 6:07 am

Default Avatar Buton şekli

gönderen yusuf

Çrş Oca 19, 2022 1:06 pm

Twıtter

Hakkımızda

EMKO ELEKTRONİK A.Ş , 1986 yılından beri Ölçü Kontrol Cihazlarının, Sıcaklık , Nem Sensörlerinin ve Jeneratör Kontrol Cihazlarının tasarımı , üretimi , pazarlaması , satış öncesi ve sonrası teknik hizmetlerini yürütmektedir. TS ISO EN 9001 Kalite Sistem Belgesine sahip olan firmamızda kalite politikası ve prosedürler ile; ARGE, ÜRGE, üretim, satış sonrası servis faaliyetlerimizde müşteri memnuniyetinin eksiksiz sağlanabilmesi garanti altına alınmıştır. Aynı zamanda, yeni tasarım ürünlere firmamız bünyesindeki test laborotuvarında EMI, ESD, EFT, PQF, Surge, LVD ve Çevre şartları testleri uygulanarak; "CE markası" kapsamındaki direktiflere uygun kontrol cihazlarının tasarım ve üretimi gerçekleştirilmektedir.

www.emkoelektronik.com.tr

EMKO